MALTA COMIC CON 2019: ”La teva llar, un lloc on lluir”

M’havien dit abans d’anar-hi que la convenció de Malta era molt divertida, i no s’equivocaven pas.

Malta és una lloc diferent, potser no és la fira més gran en mida o assistència, però una cosa és veritat: Des que trepitges la illa estàs rodejat de somriures. Tots i cadascun dels organitzadors són, com diuen els britànics, feliços de ajudar-vos, i quan dic feliços, vull dir realment desbordant felicitat.

Aquests somriures son tan contagiosos que en poc temps tots els convidats o acompanyants somriuen també. Fins i tot els actors convidats, que fora de les pantalles son persones properes amb tots, compartint festes i viatges cap al recinte firal o una petita excursió a La Valetta.

Dotzenes de molt grans artistes han participat al esdeveniment, gràcies a tots per ser com son, m’hagués agradat poder compartir més temps amb ells.

I faig una promesa: El proper cop participaré a la festa de Karaoke, si en tinc la oportunitat.

Ha estat un meravellós cap de setmana llarg, Sóc molt feliç perquè nosaltres, la meva dóna i jo, hem format part de la familia de la Comic Con de Malta, Tant de bo aquesta relació continui en el futur. Em moro de ganes de trepitjar la illa un altre cop!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial