Qui sóc

Vaig néixer a Sta.Eulàlia, L’Hospitalet del Llobregat (Barcelona) a mitjans del 1963.

Vaig cursar estudis de Biologia a la Universitat de Barcelona, mentre treballava al Departament d’Educació del Parc Zoològic de Barcelona. Va ser a aqueta època quan vaig fer el meu primer treball com a professional, el “Atlas dels ocells nidificants  de Catalunya i Balears”.

Posteriorment altres feines, algunes d’importants, van anar venint. Va ser al fer els 30 quan la meva vida va canviar. El naixement de la meva filla Núria va dur de la mà les meves primeres feines relacionades amb el mon del còmic. Van ser dibuixar històries per a Sonic the Comic i treballar com a passador a tinta d’un dels millor artistes de Donald de tot el mon: Daniel Branca.

El treball dur, una mica de sort i les ganes d’aprendre i millorar han fet de mi el que sóc ara: un artista reconegut dins el gremi que està autoritzat per treballar amb gairebé  totes les llicències de Disney.

A més, també estic autoritzat a treballar amb llicències de Nickelodeon com “Teen Mutant Nija Turtles”, “Dora the explorer”,”Umi Zoomi Team” o “Bubble Guppies”; “Horseland” de DIC; “Sonic the Hedgehog” de Sega; “Angry Birds” de Rovio i “LEGO Friends” de LEGO.

El 2017, es van afegir un parell de noves llicències a la meva llista: “DC Superhero girls” que pertany a DC/Warner y “Trolls” de Dreamworks/Universal.

A l’actualitat combino la meva activitat artística habitual amb altres feines free-lance com dissenyar grafismes per a restaurants de renom.

També em podreu trobar en aquestes xarxes socials: 

EMAIL
Facebook
Twitter
LinkedIn
INSTAGRAM

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial