A la Comiciade 2018

Com sempre, ha estat un plaer formar part de la Comiciade 2018.

El primer contacte amb la Comiciade d’aquest any va ser a una escola infantil. Malgrat les barreres de idioma, els nens van aprendre a dibuixar Angry Birds. Va ser una gran esperiència també per a mi.

I, des que va començar vaig estar ocupat fent esbossos sense parar fins que va acabar. No podria estar més content! La alegria dels antics i nous fans quan en rebien el seu dibuix m’omplia d’energia per seguir al peu del canó.

Vaig estar tan ocupat que no vaig poder visitar la fira, per+o pel que m’han dit, aquesta edició ha estat un èxit. Y el nou lloc, el “Alten Schlachthof” (antic escorxador) ha complert amb les espectatives.

M’ha agradat molt retrobar-me amb els meus vells amics de la organització de la Comiciade. Vosaltres feu una gran feina!

Com dirien els meus amics alemanys:  “Ich freue mich auf die nächste Comiciade!”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial