Me at FACTS 2017

Spring FACTS 2017: Una gran trobada

Ha estat “de FACTo” una gran reunió.

Conèixer gent com no havia conegut abans, la gent de la  organització, sempre disposada a ajudar, una gran quantitat d’artistes, encapçalada pel “Dream Team” italià i algunes de les seves dones, ha estat una experiència molt gratificant,

Milers de persones van assistir a l’esdeveniment, la major part disfressades amb algunes disfresses realment impressionants, tots amb un somriure als llavis bé, si més no aquells qui deixaven veure la seva cara. I cadascú amb els seus desitjos: comprar alguna cosa especial, conèixer gent,  aconseguir un autògraf, una fotografia amb un famós, o un sketch del seu personatge favorit. De prop o de lluny, Amb tramvia, cotxe, tren o avió, tots van fer cap a la Expo,

En aquest enllaç podeu veure algunes imatges de l’ambient a la fira.

Quan va acabar molts lluïen cansats, però conservant la cara de felicitat en marxar de la fira portant alguns tresors que de ben segur conservaran molt de temps.

Vull agrair a cadascun dels que han fet possible aquest spring FACTS 2017.

Aquí podeu trobar alguns dels encàrrecs i esbossos que vaig fer per aquest esdeveniment,

 

 

 

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial