Noves llicencies

Estic content de comunicar-vos que he afegit tres noves llicencies, bé de fet són dos i mitja, a la llista ja prou gran. Són els Trolls de Dreamworks , Superhero girls de DC i  Angry Birds de de Rovio / Kaiken.

Pel que fa a Trolls faig tinta sobre llapis Àngel Rodríguez. Són històries de vuit pàgines “que seran publicades en revistes d’Egmont.

Superhero girls de DC / Warner són històries de vuit pàgines en el quals jo faré llapis i tinta. Serà també publicat en revistes d’Egmont. Estan basades en una sèrie de televisió on podem trobar super heroïnes i alguns super herois, fent equip amb els futurs dolents mentre estan a l’escola secundària. En aquesta sèrie són tots amics, bé, potser no del tot…

Ja vaig treballar per Angry Birds però aquesta vegada és en pàgines basades en “Angry Birds: la pel·lícula”. Això comporta dibuixar la versió 2D dels personatges en 3D. He de dir que és m’ho passo molt bé ja que puc portar els personatges als seus límits.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial