Cartas hoja santa

Hoja Santa

Des d’aquí vull felicitar a l’Albert Adrià i el Paco Méndez per haver aconseguit una estrella Michelin pel seu restaurant Hoja Santa. És un reconeixement a una gran tasca de la que vaig ser testimoni durant la meva col·laboració en la decoració de la taqueria Niño Viejo i les meves visites posteriors al restaurant.

El meu treball per a la taqueria també va incloure el disseny de les imatges per a les portes dels banys que són compartits per tots dos restaurants. Vaig fer una interpretació lliure de les imatges de la popular loteria mexicanaque inclou a més un detall del geni Albert: els números de les imatges corresponen a una data molt especial per a la família Adrià.

Es diu que en la concessió de les seves estrelles, la guia Michelin considera tots els detalls i això inclou els banys potser a l’inspector li van agradar meus dissenys i aquest pot ser el meu granet de sorra per a una estrella ben merescuda.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial