Summer of Sonic 2013 és història

Summer of Sonic és l’esdeveniment organitzat per fans més gran del mon. Evidentment és dedicat a l’eriçó blau més ràpid del mon. Vint anys després dels meus treballs per a STC els organitzadors del SOS van contactar amb mi per tal fer-me una entrevista, la cosa va anar a més  i finalment vaig ser invitat a assistir-hi com artista convidat.

Va ser increïble el trobar-me amb fans que havien guardat les revistes i que les duien per ser signades. Certament és una cosa a la que no et pots acostumar. No cal dir  que, els organitzadors, que ara conto entre els meus amics, ens van tractar de manera exquisida.

El fet de conèixer a en Nigel Kitching, guionista i an Nigel Dobbyn, artista ho va acabar de arrodonir tot.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial